Kövess minket

Bulvár

Justin Bieber: miattam vagy újra híres, Manson! Marilyn Manson: egy szarcsimbók vagy, Bieber!

Az egész egy pólóval kezdődött.

Megosztva

Forrás:

Justin Bieber annyira nagy fanatikusa lehet Jézusnak, hogy különösen komolyan veszi azon tanításokat, melyek embertársaink szeretgetéséről szólnak. Talán ezzel magyarázható, hogy még önjelölt Antikrisztus szupersztárnak, Marilyn Mansonnak is nagy rajongója. Az érzés nem kölcsönös.

Marilyn Manson a Consequence of Sound-nak adott nemrég interjút, új, Heaven Upside Down című albumának apropóján, az oldal pedig ki is emelt belőle egy részletet, ahol elmesélte, milyen volt az első találkozása JB-el. Az énekes a tavalyi találkozó előtt már több koncertjén is viselte a sokk-rocksztár arcképét egy olyan pólón, aminek a hátulján az állt, „Nagyobb mint Sátán…Bieber„. Ezeket a turnéruhákat később 195 dollárért meg is lehetett vásárolni a Barneys nevű luxusáruházban.

Na, de akkor térjünk is vissza a nagy találkozóra.

Manson állítja, mikor elsőként összefutottak, pont az arcával díszített turnépóló volt Bieberen, a popzenész pedig a képébe mondta, hogy „én tettelek ismét relevánssá„. A rocker szerint ez rossz ötlet volt JB részéről, majd elmesélt egy igencsak kicsinyes bosszút, melynek az volt a lényege, hogy bekamuzta, ő is fellép majd az énekessel a következő turnéállomásán, és előadja a „Beautiful People-t”. 

„Tényleg elhitte, hogy meg fogok jelenni, mert ennyire hülye”
– mondta Manson.

Szerinte Justin egy arrogáns kis szarcsimbók, aki rohadt idegesítő volt élőben, mert állandóan fogdosta, miközben beszélt hozzá. A Mansonos pólókból befolyt összeg végül az utolsó centig Mansonnal landoltak, ahogy ő fogalmazott, azért, mert rájöttek, hogy semmi joguk nem volt felhasználni a képét, és a nevét, szóval inkább odaadták neki a teljes bevételt.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés