Kövess minket

Bulvár

Justin Bieber szájba verte egy rajongóját Barcelonában

Úgy tűnik, a tini-idol nem rajong túlzottan a saját rajongóiért. Sem.

Megosztva

Justin Bieber ismét bebizonyította, hogy mekkora egy pöcs valójában. Az énekes éppen Spanyolországban tartózkodik, ahol több koncertet is ad. Tegnap is volt egy fellépése, de előtte még bevert egyet egy srácnak, aki túl közel próbált hozzá kerülni.

Bieber autóval érkezett a fellépés helyszínére, letekert ablakkal. Ahogy az ilyenkor lenni szokott rajongók hada rohamozta meg a kocsit, és volt egy srác, aki túlfűtött izgalmában (lelke rajta) benyúlt az ablakon és megpróbálta megérinteni a 22 éves sztárt.

Nem kellett volna…

Bieber nem díjazta a rajongó közeledését, elindította a jobbost, és nemes egyszerűséggel szájba verte az illetőt. Az egész egy pillanat műve volt, az autó tovább hajtott, a srác pedig ott maradt vérző szájjal.

[vembed youtube=”GS_ywxv3uzI” ]
Ez nem az első eset egyébként, hogy a zörgőcsontú Bieber erősködni próbál. Volt már rá példa, hogy összeverekedett egy taggal, aki kb. kétszer akkora volt, mint ő, de számtalanszor kergetett már meg lesifotósokat is. Persze szekusokkal a hátában…

A legnagyobb égése pedig kétségkívül az volt, amikor elszaladt Orlando Bloom elől, mielőtt verekedésre került volna sor kettőjük között.

(TMZ.com nyomán)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük