Kövess minket

Pop

Justin Bieber szünetet tart a zenében, hogy mélyen gyökerező problémáin dolgozzon

A zenész nem boldog.

Megosztva

Forrás:

Jó ideig nem lesz új Justin Bieber album és turné – jelentette be a zenész Instagram oldalán. Az énekes állítja, mélyen gyökerező problémáit kell megoldania, mielőtt ismét színpadra állna vagy stúdióba vonulva. 

„Olvastam egy csomó üzenetben, hogy új albumot szeretnétek… Egész tinikoromat és a húszas éveim elejét turnézással töltöttem, rá kellett jönnöm, és talán ti is láttátok az utolsó turnémon, hogy nem vagyok boldog. Ez nekem sem, és nektek se jó, hisz fizettek a koncertért, amiért cserébe egy energikus és vidám élményt kell kapnotok, amire én nem voltam képes a turném vége felé. Folyamatosan próbálkoztam, kutattam a megoldást, ahogy mindannyian tesszük ilyenkor, jelenleg is arra fókuszálok, hogy a mélyen gyökerező problémáimat megoldjam, mielőtt szétesnék. Egybe kell tartanom a házasságom és fel kell készülnöm az apaságra. A zene nagyon fontos nekem, de Semmi sem fontosabb, mint a családom és az egészségem. Egy ütős albummal fogok visszatérni, a továbbra is elhatározott vagyok és a menőségem is megmaradt” – írta Bieber, majd azzal zárta, hogy továbbra is ő a király a zeneiparban.

Egyelőre nem lehet tudni, hogy az énekes meddig szeretné kivonni magát a zenélésből, de minden esetre pár hete egy másik Insta posztban már fejtegette, hogy komoly lelki problémákkal, vélhetően depresszióval küzd. Akkor arra buzdított mindenkit, hogy ne féljen segítséget kérni, ha hasonló szituációban van, mint ő.

[instagram]BvcVgLZnaOm[/instagram]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés