Kövess minket

Aztaa

Kámon fájtt Mggregor: Jankovics Róbert kihívta Conor McGregort, és szerinte neki szégyen, ha nem fogadja el

Mit évtized? Egyenesen évezred meccse lenne!

Megosztva

Forrás:

Conor McGregor jelenleg épp pihenését tölti, augusztus végi, Floyd Mayweather elleni meccsének veresége után, de az év vége előtt még visszatérhet a ringbe. A pletykák szerint végérvényesen lezárhatják Nate Diazzal való versengésüket, egy utolsó, harmadik találkozón, viszont ha ez mégsem jönne össze, akkor még mindig itt van egy frissen bejelentkezett magyar harcos, Jankovics Róbert.

SZEPTEMBER 21 – NA MIVAN? GYERE!

[vembed youtube=”epy_07zrB-k” ]A 42 éves férfi szeptember 21-én hívta ki McGregort a fenti videóüzenetben, ahol bevallja, hogy egy kis hendikeppel indul, hisz súlyfeleslege van, és régóta nincs formában. De no para, van küzdősport múlt, szóval felkészül és kiderül, hogy a két koronatetkóval rendelkező harcos közül ki a nagyobb király! Robi pedig nem áll le az oltásokkal, míg össze nem jön a meccs.

SZEPTEMBER 23 – MCGREGOR A PUNCI, MÉG MINDIG NEM VÁLASZOLT

[vembed youtube=”5pzsqtRXA_A” ]Volt pár napja reagálnia a NAGY McGregornak, de mint Robi pár nappal később tudatta, az ír nem reagált, hisz biztos fosik, hogy újra elveri egy negyvenéves. Sebaj, ezúttal már a hivatalos oldalára is kiposztolta a videót, talán így nem bujkál tovább.

SZEPTEMBER 24 – HOOOL VAGY CONORKÁM? KÁMON FÁJT!

[vembed youtube=”iVXhD_-8IuA” ]Mi lehet fontosabb McGregornak, mint ez a meccs?! Most komolyan? Mit csinál ilyenkor? Megmondom én mit csinál! Egy malibui hotelszobában sír, mert tudja, hogy egyre nagyobb a nyomás, és egyszer fel kell adnia a nyusziskodást. Ha pedig már ott áll a ringben Robi előtt, akkor majd jön az a bizonyos magyar bokszerököl, aztán szia padló! Robi ezúttal angolul is átadta az üzenetet, ÍGY MÁR TÉNYLEG NINCS KIFOGÁS!

SZEPTEMBER 26 – ELKEZDŐDÖTT A FELKÉSZÜLÉS

[vembed youtube=”fqE0XrXebww” ]Válasz továbbra sincs, de az edzést nem lehet elég korán elkezdeni. Ízelítőt nem láthatunk sajnos a felkészülésből, de mint Robi egy korábbi videóban elmondta ez nem a csicska Youtube-nak, hanem csakis McGregornak szól, szóval majd ha méltóztatik végre kibújni a komfortzónájából, akkor le lesz videózva a súlyzózás öcsi!

Egyelőre sok a kérdőjel a meccsel kapcsolatban. MMA vagy boksz lesz? Ez is Las Vegasban lesz, vagy esetleg Csepelen? És persze a legfontosabb, McGregor végre mikor válaszol? KÁÁÁÁMON!

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.