Kövess minket

Hiphop

Kamu Lil Wayne koncerttel próbálják átverni a magyarokat

Megosztva

Pár napja feltűnt egy Facebook eseményLil Wayne Koncert – Budapest 2024” címmel, mely azt állítja, hogy az amerikai rapper végre Magyarországon ad majd koncertet. Egy kis kutakodás után viszont hamar kiderül, hogy az egész csak egy nagy csalás, és volt, aki áldozatul is esett neki.

A szóban forgó eseményt május 29-én osztották meg, azzal az ígérettel, hogy Lil Wayne szeptember 25-én ad majd koncertet a Papp László Budapest Sportarénában. „Budapest, készülj fel! Szeptember 25-én Budapesten élőben lép fel a hip-hop királya, Lil Wayne! Szerezd meg a jegyed most, és legyél részese az év legnagyobb zenei eseményének! Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy élőben hallgasd meg a legendás slágereket, mint a „Lollipop”, „A Milli” és „6 Foot 7 Foot”. Siess, a jegyek gyorsan fogynak!” – olvasható a leírásban. Jelenleg 260 ember jelölte, hogy érdeklődik iránta.

A dolog ott kezd gyanús lenni, hogy Lil Wayne egyelőre nem jelentett be semmilyen európai turnét, weboldalán egyetlen amerikai fellépése van listázva a nyárra, és semmi más. A Papp László Sportaréna oldala szintén nem tartja nyilván az állítólagos szeptember végi koncertet. Erősíti a gyanús, hogy egy ekkora előadót fura, hogy nem a Live Nation hoz Magyarországra, hanem egy korábban soha nem ismert „LiveTickets24” nevű „szervezet”, akiknek ez az első eseményük a Facebook oldaluk szerint. Igaz, korábban nem is így nevezték az oldalt, hisz 2016-ban hozták létre „A Kutya Örök” néven, majd az ezutáni években többször megváltoztatták, volt már „A kutya teljessé teszi az életünket„, „ApolloDevs.hu„, egy évvel ezelőtt pedig „Gábor és Csapata – Ács, Tetőfedés, Bádogozás„, utóbbit nevezték át „LiveTickets24„-re.

Az esemény viszont nem egy sima spam adathalász oldal, az idén létrehozott weboldalukon ugyanis jegyeket is árulnak a kamu koncertre. Az „Early bird” jegyek 22 ezer forintba kerülnek, míg a „VIP” jegyekért 28 ezer forintot kérnek. Sajnos volt, aki be is dőlt az átverésnek és az eseményben panaszkodott, hogy nem kapta meg a jegyét, csak egy visszaigazoló emailt, ez a komment azóta törölve lett.

Lil Wayne tehát sajnos egyelőre továbbra sem lép fel Budapesten.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés