Kövess minket

Hiphop

Kamu Snoop Doggot akart eladni a bolgároknak egy csaló promoter

Ráadásul pont egy jótékonysági rendezvényre.

Megosztva

Forrás: TMZ

Jól átverték azt a bolgár szervezetet, akik egy jótékonysági koncertet akartak szervezni háborús övezetben lévő gyerekek megsegítésére. 

A Peace for You Peace for Me nevű nonprofit szervezet még tavaly akart segélykoncertet tartani, amire Snoop Doggot és Britney Spears-t is sikerült leszervezni, legalábbis elsőre ezt hitték. A bolgárok egy Brandon Allen nevű férfival, és annak Rich America nevű cégével szerződtek le, a megállapodás szerint kifizettek 360 ezer dollárt, hogy Allen lefoglalhassa a sztároknál a dátumot, valamint legyen alapja a tárgyalásokra. A férfi még egy videót is küldött Snoopról (lásd itt), amiben igazából egy a rapperre hasonlító alak tett úgy, mintha alig várná a koncertet. A bolgároknak nem tűnt fel, hogy a videóban sehol nincs füst, és Snoop sem mosolyog úgy, mint általában szokott, szóval belementek az üzletbe.

Azt viszont már nem nyelték le, hogy Allen egyszer csak közölte, Britney helyett inkább egy kevésbé ismert, Natalie LaRose nevű énekesnőt hozna, ja és mellesleg Snoop is visszamondta, bocsesz. A nonprofit szervezet azonnal követelte vissza a pénzét, mire Allen elküldte őket melegebb éghajlatra.

A bolgárok most beperelték a férfit, egyrészt az előre kifizetett 360 ezer dollár miatt, másrészt a 2,5 millió dolláros egyéb költségek miatt. Fontos kiemelni, hogy sem Snoopnak, sem pedig Britney-nek nincs semmi köze a csaláshoz.

(TMZ)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés