Kövess minket

Aztaa

Kamu Twitter profillal oltogatta Kevin Durant az őt támadó trollokat

Önvédelem volt spori! Önvédelem!

Megosztva

Forrás:

Úgy tűnik Kevin Durant rosszul viseli, ha az interneten bárki is rosszat ír róla. Az NBA bajnok kosaras tulajdonképpen egy egész várost haragított magára, amikor tavaly Oklahomából a Golden State Warriors csapatához szerződött. A döntése tulajdonképpen jónak bizonyult, hiszen bajnok lett az új csapatával, a Thunder szurkolói azonban nem felejtenek és továbbra is napról-napra betalálják KD-t a közösségi médiában, aki egészen gyermeteg módját választotta, hogy visszavágjon az őt fikázóknak.

[twitter]https://twitter.com/ColeCashwell/status/909626695824609286[/twitter]

Éles szemű Twitter felhasználók szúrták ki a napokban, hogy a kosaras valószínűleg csinálhatott egy kamu profilt és ezzel írogat az elégedetlenkedőknek. Történt ugyanis, hogy egy ColeCashwell nevű felhasználó Durant hivatalos oldalán tette szóvá a játékos ominózus csapatváltását, amire két, meglehetősen nyers válasz érkezett a lap kezelőjétől, aki érdekes módon harmadik személyben fogalmazta meg feltűnően őszinte sorait. Ezért is gondolták többen, hogy a kosaras – vagy egy adminisztrátor- elfelejtett átjelentkezni a kamu fiókba, és véletlenül KD Twitterén keresztül tette helyre a kíváncsiskodót, leoltva egykori csapattársait, edzőjét és a klubbot is. Ezeket a kommenteket ugyan szinte azonnal törölték, de az internet nem felejt, mint ahogy Oklahoma sportrajongóinak a jó része sem.

[twitter]https://twitter.com/harrisonmc15/status/909634206355066880[/twitter]

Egyelőre senki sem jelentkezett az eltüntetett bejegyzés gazdájaként, bár egy csöppet sem lennénk meglepve, ha Durant előállna „a feltörték a fiókomat” aduásszal.

Vagy legalább az Iszlám Állam vállalná a felelősséget.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés