Kövess minket

Stílus

Kamu YEEZY viselésével vádolták meg a grime zenészt, az adidas egyik fejese vette védelmébe

Stormzy nem vesz fel kamát.

Megosztva

Forrás:

Elég röhejes szituációban találta magát nemrég Stormzy, az angol grime zenész, miután YEEZY fanatikusok teljesen rászálltak a cipőjére, amit kamunak kiáltottak ki. Az adidas mellett büszkén kiálló zenész a vasárnapi MTV EMA fellépése során viselt egy adidas Originals YEEZY BOOST 350 V2 Beluga 2.0. (ezt próbáld kimondani egy szuszra) cipőt, a YEEZY Mafia nevű oldal – mely amúgy teljesen sneakerekre szakosodott – viszont Twitteren kezdte kóstolgatni, amiért szerintük a lépő nem eredeti.

[vembed youtube=”V-kcloLqR_Y” ]Stormzy válaszában kiröhögte őket, és kihangsúlyozta, hogy túl nagy név ő ahhoz, hogy kamut vegyen magának. A Mafia reakciójában viszont továbbra is tartotta magát ahhoz, hogy a sneaker hamisítvány, ezért aztán Stormzy még a dobozát is lefotózta, de ez sem volt elég, abba is belekötöttek.

A vitát végül Jon Wexler az adidas szórakoztató részlegének feje zárta rövidre, mikor kijelentette, hogy Stormzy régóta támogatja a márkát és a csukák bizony eredetiek. A YEEZY Mafia ezután gyorsan törölte a kínos hibát, de valaki szerencsére lementette posztokat.

Forrás:

Forrás:

Forrás:

Forrás:

[twitter]https://twitter.com/theyeezymafia/status/929861599309041665[/twitter]
[twitter]https://twitter.com/wex1200/status/930161242584444928[/twitter]

(HB)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.