Kövess minket

Tech

Kamuból FaceTime-oltam újdonsült spanjaimmal, Post Malone-nal és Billie Eilish-sal

Egy app segítségével te is úgy tehetsz, mintha Kim Kardashian lenne a legjobb barid.

Megosztva

Forrás:

A social media generációban néha nem könnyű megmondani mi a valóság. Ügyesen válogatott Insta oldalaink alapján nem szoktunk unatkozni, meg úgy nagyon szomorúak se lenni, miközben a filterek és a Facetune appok segítenek, hogy kijavítsuk vélt külső hibáinkat. Ebbe az álomvilágba tökéletesen beleillik a FlexTime nevű oldal, melynek segítségével kedvenc sztárjainkkal FaceTime-olhatunk…persze full kamuból.

Az appot egy brooklyni kreatív ügynökség, az MSCHF hozta létre, elsőként poénból, majd később egyre komolyabb energiát fektetve bele. Az MSCHF egyik tagja, Daniel Greenberg a The Verge tech oldalnak elmesélte, hogy míg az Y generáció fő kommunikációs formája az SMS, majd később a netes üzenetek voltak, addig az utánuk következő Z generáció már nem annyira fél, ha egy másik emberrel kell szóba állnia, és emiatt rengetegen használják a FaceTime videótelefonálást. Ez megfigyelhető rengeteg mai sztárnál is, Post Malone vagy Billie Eilish simán elindít egy Insta Live-ot egy klipforgatás szünetében, hogy így tartsa a kapcsolatot a rajongóival. A FlexTime készítői pont az ilyen live-okból vágtak ki egy-egy rövid videó részletet, ezekre reagálhatunk az appon belül, de persze ők nem fognak visszaválaszolni. Hogy ennek pontosan mi értelme van? Azt még maguk az app készítői sem nagyon találták ki, egyelőre azzal próbálják eladni az ötletet, hogy „csapd be a barátaidat, hogy tényleg Tyler, the Creatorral FaceTime-olsz„, ami egy rövid poénnak elmegy, de azt még ki kell találniuk, hogy miként érjék el, hogy a felhasználók ne csak egyszer, hanem rendszeresen használják az appot.

[twitter]https://twitter.com/TaylorLorenz/status/1134099231625621504[/twitter]
Jelenleg kb. 40 különböző sztár szerepel az appban, Billie Eilish, Post Malone, Robert Downey Jr., Kim Kardashian, LeBron James csak pár példa. Mobilon ide kattintva lehet elérni az oldalt, vagy töltsétek le a Monkey nevű applikációt Androidra vagy iOS-re. Videókat megosztani csak az utóbbiból lehet.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés