Kövess minket

Hiphop

Kanyarban van Playboi Carti “Whole Lotta Red” lemeze?

A rapper állítja, “kész a projekt”.

Megosztva

Forrás: GQ

Playboi Carti enni adott a végtelenségig kiéheztetett rajongóinak, és rögtön egy háromfogásos vacsorával kezdte: bejelentette, hogy kész van a 2018 óta készülő második stúdióalbuma, a “Whole Lotta Red”.

Album leadva <3” – írta az atlantai rapper egy Insta poszthoz, melyen egy otthoni stúdió látható, letakarva. Carti a bejelentés mellé full piros loknikat is virított, ezzel is igazodva az album címéhez.

[instagram]CH8fmVOAXPC[/instagram]
A fanok persze azonnal szirénázni kezdtek, egyesek készen állnak a WLR trapjézusi eljövetelére, mások viszont óvatosak, és egyelőre nem mernek örülni az ezer éve bejelentett projektnek.

Carti a GQ magazin portrécikkében nemrég elmondta, hogy az új cumó alternatív és kilét lesz. Eddig egyedül a “Meh” című dalt hallhattuk tőle idén, mely hűen a címéhez elég semmilyen lett, kérdéses, hogy rákerül-e végül a lemezre.

Carti a bejelentés utáni órákban Twittere is felugrott, ahol először azt posztolta, hogy “mondtam a ribancnak, hogy kussoljon, sír a fiam” – melyet gyerekének anyja, Iggy Azalea azonnal magára vett. “Tényleg ezt mondtad?” – válaszolta Iggy Twitteren, de Carti nem reagált rá publikusan, miközben többen nyugtatgatták, hogy biztos nem neki címezte a kiírást Carti. A pár amúgy nemrég szakított hivatalosan.

[twitter]https://twitter.com/playboicarti/status/1330995757118328833[/twitter]
A második tweet potenciálisan akár egy új mixtape-et is takarhat, de egyelőre azért ne reménykedjünk. “Out of My Body! egy teljes mixtape” – írta Carti, mindenféle kontextus nélkül.

[twitter]https://twitter.com/playboicarti/status/1330996328688738307[/twitter]
Végül itt van két egyelőre kiadatlan trekk részlete. Az elsőt a rapper Insta Live-on játszotta le. Az “azt hitték, hogy meleg vagyok” sor máris virális lett Carti fanok körében. A másodikat pedig pár órája posztolta Instagramra, ebben Kanye West is vendégszerepel. Várjuk a folyatatást.

[twitter]https://twitter.com/STRAPPEDEXTRAS4/status/1330990880853934083[/twitter]
[instagram]CH9sWylgiPY[/instagram]

(XXL, HNHH)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük