Kövess minket

Hiphop

Kanye egy gigászi kupola alatt akart fellépni a Coachella feszten, de lehetetlenség volt megépíteni, szóval inkább lemondta a koncertet

Helyette Ariana Grande lép fel.

Megosztva

Forrás:

Kanye West turnéi és a hozzá tartozó színpadképek évről-évre lenyűgözték a közönséget, legyen szó a Yeezus turné nem evilági birodalmáról, vagy a Pablo turné lebegő színpadával kevert aréna-rave hangulatról. Ye az idei, kaliforniai Coachella fesztiválra lefixált koncertjére is nagy tervekkel készült, hisz egy gigászi kupola alatt szeretett volna fellépni, de ez a víziója kicsit sok volt fesztivál szervezőinek – tudta meg a Billboard.

Az április 12. és 21. között megrendezésre kerülő fesztivál fellépőit január elején jelentették be, és az előzetes pletykák ellenére végül nincs köztük Kanye West neve, a főfellépők Childish Gambino, Tame Impala, valamint Ariana Grande lesznek. Utóbbi énekesnő, mint kiderült azután került kiválasztásra, hogy nem sikerült megegyezni Ye-vel a túl nagy átalakításokat igénylő elképzeléseiről. A rapper ugyanis kijelentette, hogy a fesztivál nagyszínpada túlságosan lekorlátozza a művészi szabadságát, ezért előállt azzal az ötlettel, hogy építsenek egy hatalmas kupolát a fesztivál közepére, és majd azalatt fellép. A Coachella szervezői közölték West-tel, hogy ez túl nagy munkát igényelne, mivel így teljesen át kéne alakítaniuk arra a napra a fesztivál területét, és több mobil wc-t is törölni kéne a térképről. Kanye erre állítólag idegesen válaszolt, miszerint az a szervezők feladata, hogy megoldják a mosdók megfelelő elhelyezését, majd rácsapta a telefont a szervezőkre. 

Másnap felhívták Ariana Grande-t, aki elvállalta a fellépést, simán a nagyszínpadon.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés