Kövess minket

Hiphop

Kanye és Lil Pump vizes palackoknak öltözve adták elő az „I Love It”-et az SNL-en

Egy eddig kiadatlan Teyana Taylor dal is felcsendült, Ye pedig beszédet tartott Trumpról.

Megosztva

Forrás:

Miközben várjuk Kanye West beígért „Yandhi” albumát, a rapper zenei vendégként jelent meg az SNL szkeccsműsorban. Ye három dalt is előadott, elsőként a Lil Pumppal közös „I Love It„-et, ami kemény cenzúrán esett át az élő közvetítésnek köszönhetően. A refrént például „You’re such a freaky girl„-re változtatták, Ye verzéje felét pedig nem lehetett érteni a sok elhalkulás miatt. A két rapper Perrier és Fiji vizes palackoknak voltak öltözve, miközben a háttérben Adele Givens volt látható a kivetítőn.

[vembed youtube=”5rJfSHnOZeY” ]A második performansz egy eddig kiadatlan, de korábban már kiszivárgott Teyana Taylor dal, a „We Got Love” volt. A treki témája az, hogy a szeretet az új pénz. Reméljük hamarosan a Yeezy lépőkért is lehet szeretettel fizetni.

[vembed youtube=”iY8mtLbLeow” ]Az este végén aztán 070 Shake, Kid Cudi, és Ty Dolla $ign (basszusgitáron) adták elő a „ye” lemez “Ghost Town” című dalát, ekkor Kanye már egy Trumpos sapkában volt, és egy beszédet is mondott a közönségnek, igaz azt már nem közvetítette a TV. Monológjában elmondta, hogy sok fehér barátja nem érti, hogyan támogathatja Trumpot, hisz az elnök rasszista, mire Ye csak annyit tud mondani: „Ha zavarna a rasszizmus Amerikában, már nagyon rég elköltöztem volna az országból”.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés