Kövess minket

Hiphop

Kanye ki akar szállni a Tidal szerződéséből, 3 milliót követel Jay-Z-től

Tovább romlott a régi barátság.

Megosztva

Forrás:

Kezd elmérgesedni Kanye West és Jay-Z kapcsolata. A két régi barát problémái a közvélemény számára akkora lettek először felfedve, mikor Ye a hirtelen félbeszakított The Life of Pablo turnéjának ezernyi monológja közül Jay-re is szánt egy pár percet. Kanye szerint Jay már nem keresi őt és családját, még az olyan megpróbáltatások közepette sem, mint Kim kirablása volt. Válasz nem érkezett a másik oldalról, hiába kérte nyilvánosan Kanye a helyzet tisztázását, de állítólag Jay tényleg nem bírja elviselni Westet, mint azt több, a rappert ismerő forrás is megerősítette.

A konfliktusok most Jay új, 4:44 című albumával lángoltak fel újra. Az albumon Jay egyértelműen felhozza a „Kill Jay Z” című dalban (volt) barátját, olyan sorokkal, hogy „Mi a fasz van másokkal? – ezt mondod. De ha mindenki más őrült, akkor igazából te vagy a tébolyult„. És habár Kanye nem reagált, felesége Kim szerint övön aluli volt leőrültezni Kanye-t, figyelembe véve, hogy a rapper még a pszichiátrián is járt idegösszeomlása után.

Kanye „no comment” attitűdje viszont csak szavakba értendő, mivel a tettek mást mutatnak. A rapper állítólag már régóta próbál behajtani 3 millió dollárt Jay streaming szolgáltatójától, a Tidal-től, amit a The Life of Pablo exkluzivitása miatt befolyó előfizetők utáni bónuszként fog fel. A vitát a felek ügyvédei próbálták rendezni, de úgy tűnik Ye oldaláról elfogyott a türelem, otthagyja a Tidal-t akkor is, ha amúgy ezzel szerződésszegést követ el. Barátokból ellenségek?

(TMZ, HollywoodLife)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés