Kövess minket

Bulvár

Kanye megmagyarázta, hogy miért találkozott Trumppal

Tegnap nagy megtiszteltetés érte Trumpot, hisz személyesen „tárgyalhatott” Yeezy-vel.

Megosztva

Senki sem számított rá (ilyen hamar), de Kanye West és Donald Trump találkoztak. Ami azt illeti a találkozáson túl is történtek dolgok, de mivel az újságíróknak csak annyit mondtak, hogy „az életről” folyt a beszélgetés, ezért csak találgatni tudtunk, hogy mik is lehettek az igazi témák az elnök palotájában (aka Trump Tower).

A rapper egy sor Twitter kiírással viszont véglegesen szétoszlatta azokat a találgatásokat, hogy egy új Trump X Yeezy kollab jönne, de a narancssárga Adidasok nem is néztek volna ki túl jól, szóval erre azt lehet mondani, szerencsére.

[blockquote]„Azért akartam Trumppal találkozni, hogy multikulturális témákat vitathassunk meg.  Ezek között ott van az iskolai erőszak problémája, a tanárok támogatásának és a tantervek modernizálásának fontossága, valamint a chicágói erőszak visszaszorítása. Úgy érzem fontos, hogy legyen közvetlen kommunikáció a következő elnökünkkel, ha változásokat akarunk elérni.”[/blockquote]A magyarázatot azzal zárta, hogy #2024 utalva az indulására az elnökségért, ami ezek szerint ki lett tolva 4 évvel.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés