Kövess minket

Bulvár

Kanye úgy érzi, hogy Isten még összehozhatja újra Kim Kardashiannal

Megosztva

Ye nagyon érzi a család fontosságát az idei hálaadáson. A rapper/producer/tervező Los Angeles nyomornegyedébe, a hírhedt Skid Row-ra vitt a szerdai napon közel ezer tál ételt, és ha már ott volt, magához ragadta a mikrofont és beszélt többek közt a válásáról is Kim Kardashiannal.

A beszéde során Kanye elmondta, hogy Isten azt akarja, hogy együtt legyenek a családok, és habár egy házasságban az emberek követnek el hibákat, ahogy ő is követett el hibákat, mivel nyilvánosan olyan dolgokat mondott, amit nem kellett volna, ettől még ezeken túl kell lépni. Ye szerint Isten segítségével ismét egymásra találhatnak válófélben lévő feleségével, Kim Kardashiannal, és ezzel más párokat is arra ösztönözhetnek, hogy maradjanak együtt.

Kanye a gyerekeit is szóba hozta, úgy érzi, hogy sokkal több időt kéne velük töltenie, és ha úgy alakul, hogy nem élhet többet a közös házukban a feleségével, akkor majd vesz egy házat a szomszédban.

Ye tehát azt szeretné, ha ismét együtt lennének Kimmel, annak ellenére, hogy a Kardashian sztár nemrég összejött Pete Davidson humoristával, akivel már kézenfogva járkálnak, és nyilvánosan randizgatnak.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés