Kövess minket

Hiphop

Kanye visszaszólt Drake-nek: „Sosem fogsz felépülni ebből, garantálom”

Megosztva

Drake és Kanye West újramelegítették a kettejük közti beefet. A két rapper azóta nem szívleli egymást, hogy Pusha T anno egy diss trekkben teregette ki ország-világnak Drizzy akkor még eltitkolt gyermekének létét. Drake szerint Kanye adta át az infót Pushának, amit Ye ugyan tagadott, de később azért beleállt a beefbe ő is. Mostanában nem igazán szólogattak be egymásnak, sőt olyan hírek is elkezdtek keringeni, hogy valójában kibékültek a színfalak mögött, de a napokban kiderült, bizony továbbra is fújnak egymásra.

A megmikrózott beef azzal indult, hogy Drake feltűnt Trippie Redd „Trip at Knight” című új albumának Betrayal című dalán. A trekknek már a címe (Árulás) is beszédes, de Drake a verzéjében a sok sejtelmes sor mellett egy direkt Kanye beszólást is intézett, mikor arról rappelt, hogy Ye új albuma „szart sem változtat” az ő „Certified Lover Boy” lemezmegjelenésén. Itt Drake gyakorlatilag arra a pletykára reflektál, miszerint Kanye azért tolja ki folyamatosan a „DONDA” című lemezének megjelenési dátumát, mert Drake-kel egy időben akar droppolni, hogy kiderüljön, melyikük lemezére kattintanak többen.

Kanye West eközben úgy tűnik alig várta, hogy Drake ismét a szájára vegye, hisz az Instagramjára egy rövid ideig kiposztolt egy képet, amin az látható, hogy nyitott egy csoportos beszélgetést a telefonján, amibe többek közt Pusha T-t is bevette. A chatet egy Joker képpel kezdte, majd örömmel jelentette be, hogy Drake-nek vége lesz, ha tovább feszíti a húrt.

Az ilyenekért élek. Egész életemben baszogatottak az ilyen stréber-izompacsirta négerek. Sosem fogsz felépülni ebből, garantálom” – hangzott a fenyegetés.

Ezek után biztosan mikroszkóp alatt kell mindkét fél új lemezét vizsgálni, hisz biztosan lesznek még benne szúrkálódások egymás felé.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés