Kövess minket

Aztaa

Kanye West 10 perces beszédet tartott Trumpnak a Fehér Házban, majd egy Apple boltban terjesztette tovább az igét

Ye max fordulaton pörög.

Megosztva

Forrás:

Kanye West csütörtökön a Fehér Házban járt, ahol nagyon sok mondanivalója volt Donald Trumpnak, háborúkról, Apple által gyártott magánrepülőkről, és végtelen univerzumokról. Később egy Apple boltban folytatta a véget nem érő gondolatait a világról.

Ye egy piros Make America Great Again sapkában nézett be jóbarátjához, az amerikai elnökhöz, ahova Trump azért hívta meg, hogy a börtönreform témájáról beszélgessenek. És habár ez a topik is felmerült, Kanye rengeteg más témát is érintett. A polihisztor rapper kifejtette, hogy nagy problémának látja a feketék közti erőszakot, melynek gátat kell szabni, de közben a nagyszámú felesleges rendőri igazoltatást is kritizálta, aminek Trump amúgy nagy támogatója (ez itthon normális, de Amerikában szokatlan gyakorlat). Persze nem Kanyeról beszélnénk, ha nem lettek volna őrült ötletei, bedobta például azt, hogy Trumpnak hidrogén hajtású magánrepülővel kéne járnia, amit az Apple tervezhetne meg neki, Ye nevet is adott az elnöki gépnek:  “iPlane 1”. Egy ponton aztán arról kezdett beszélni, hogy végtelen számú univerzumok vannak, és alternatív univerzumok is léteznek.

A beszéd végén Trump azt mondta, hogy lenyűgözte Kanye mondanivalója, és még egy ölelés is belefért.

[twitter]https://twitter.com/Blacpire/status/1050448486687232005[/twitter]
Újságírói kérdésre Trump úgy vélekedett, hogy Kanye-ból akár elnök is lehet egyszer, de erre a csodára minimum 2024-ig kell várnia az amerikai népnek, hisz Ye addigra tolta ki esetleges indulását.

Apró érdekesség, hogy a rappernek a világ legegyszerűbb iPhone kódja van, egy rakás nulla egymás után, ezt onnan lehet tudni, hogy a CNN kamerái előtt nyitotta fel a képernyőt.

[twitter]https://twitter.com/misterjamo/status/1050436638520823809[/twitter]
A megbeszélés után ebédelni indult a két fél, de Kanye-ban még bőven volt mondanivaló, hisz hazafelé beugrott egy Apple boltba, ahol az egyik asztalra felállva beszédet mondott a vásárlóknak.

[twitter]https://twitter.com/jackmjenkins/status/1050488613891387398[/twitter]

(VICE News, Motherboard, Complex)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés