Kövess minket

Bulvár

Kanye West 4 órán át beszélt a nézeteiről egy pultosnak, majd otthagyott 5 millió forintnyi borravalót

Megosztva

Kanye West karrierjét végigkísérték az őrült sztorik. Mindannyian ismerjük az elborult posztjait, miként kért nyilvánosan 1 milliárd dollárt Mark Zuckerbergtől, hogyan zavarta meg Taylor Swift díjátvételét az MTV Awardson, vagy épp hogyan lett Trump elsőszámú rajongója. A Ye sztorik közül mégis az apróbb, személyesebb megborulások a legviccesebbek és legszerethetőbbek, mint például mikor a hivatásos mémoldal admin, Fat Jew pár éve elmesélte, hogyan üvöltötte el magát a rapper egy éttermi megbeszélésen, hogy „ezek a wasabis mogyorók hihetetlenek, ezzel kéne megtölteni a lakásom minden zugát!

Egy hasonlóan „tipik Kanye” történet ütötte fel a fejét TikTokon, ahol egy nő elmesélte a rapperhez köthető nem mindennapi élményét.

Anessa Rossi sminkelés közben vágott bele az állítása szerint pár éve megesett találkozás visszaemlékezésébe. A helyszín egy Los Angeles belvárosában található sztriptízbár, ahol ő pultosként dolgozott. „A klubba rengeteg rapper, sportoló, és egyéb híresség járt, de általában csak bejöttek, tették magukat az Instagramnak, majd leléptek, de Kanye nagyon nem ilyen volt” – mondja Anessa a videóban. A nő elmondása szerint Ye nem kért magának asztalt, és a meztelenül táncoló lányok sem érdekelték, helyette rögtön a pulthoz ment, ahol beszédbe elegyedett Anessával. „Nem kért semmi piát, csak vizet jéggel, majd beszélt tovább a nézeteiről, és arról, hogy ő a Teremtő igazi leszármazottja. Három-négy órán keresztül beszélt, majd az este végén megköszönte a figyelmet, adott 15 ezer dollárt, és elment. Soha többet nem láttam” . Lehet egy pszichológus olcsóbb lett volna.

Alább Anessa videója.

@anessarossii

This wasn’t recent, this was a few years ago #StoryTime #GRWM #kanyewest #fy

♬ Gold Digger – Kanye West
Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés