Kövess minket

Hiphop

Kanye West a szeretet, és nem a beef oldalán áll, Vince Staples majd odafigyel, ha valaki meghal

Drake közben továbbra is csöndben.

Megosztva

Forrás:

Az utóbbi időben újra izgalmas lett a hiphop beefelgetés világa. 6ix9ine például már szinte mindenkibe beleköt, hátha valaki nekiesik az utcán, Pusha T és Drake vitája közönségkedvenc diss trekiket eredményezett, 50 Cent pedig mindig kész posztolni egy megalázó mémet Ja Rule-ról, szóval drámából van bőven a szcénában.

Kanye West viszont nem kér az ellentétekből, hisz mint mostanában nagyon hangsúlyozza: ő a szeretet oldalán áll. „Sosem adtam a beefelgetést. Én a szeretetért vagyok. Határok lettek átlépve, és ez senkinek sem jó, szóval ennek vége” – posztolta Ye Twitterre.

[twitter]https://twitter.com/kanyewest/status/1002784133888688128[/twitter]
A határok átlépésével természetesen Pusha T „The Story of Adidon” diss trekijére gondol, amin a GOOD Music rapper durván belelépett Drake magánéletébe, a családját, barátait oltogatta, és az állítólagos eltitkolt gyerekének létét is kiteregette. Sok vita volt arról, hogy ezzel átlépett-e egy határt, Ye szerint úgy tűnik igen. A tweet vége viszont nem teljesen egyértelmű, hisz a publikum jelenleg is izgatottan várja Drake válaszát, de ki tudja, lehet Ye már tudja, hogy Drake feladta a küzdelmet.

Eközben Vince Staples csak forgatja a szemeit a rap vitákon. Egy azóta törölt posztjában azt írta: „Ha negatívak vagyunk, akkor menjünk el a falig, mert ha nem, akkor engem nem érdekel. Én maradok a biznisznél. Ha majd valaki meghal, odafigyelek. Ha el se jutunk odáig, akkor miért csináljunk egyáltalán?”

Szerencsére Pusha T szavaival tudunk válaszolni Vince-nek. Hát a sport élvezetéért.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés