Kövess minket

Bulvár

Kanye West állítólagos modell barátnőjével töltötte a születésnapját

Megosztva

Igaznak bizonyulhattak a pletykák, Kanye West és Irina Shayk között van valami.

A rapper és a modell állítólagos kapcsolatáról pár hete kezdtek el cikkezni a bulvárlapok, de akkor még semmi sem támasztotta alá, hogy kettejük közt valóban lenne valami. “Kanye West titokban Irina Shayk-kal randizik” – jelent meg két hete a DeuxMoi nevű pletykaoldalon, majd a forrás úgy módosított, hogy talán a randizás túl erős szó ebben az esetben, inkább csak érdeklődnek egymás iránt. Az akkor még csak pletykaként keringő hír elsőre annyira gyenge lábakon állt, hogy a Mirror belső forrásokra hivatkozva arról írt, hogy Kanye hamarosan már csak volt feleségét, Kim Kardashiant nem csak, hogy nem érdekli, hogy Ye kivel kavar, de nem is hiszi el, hogy a rapper és a modell közt lenne valami.

A madarak csiripelése mögött viszont igazság lapulhat, hisz most a Daily Mail birtokába jutott pár lesifotó, amin látszik, hogy Kanye és Shayk mosolyogva sétálgatnak Franciaországban, éppen a rapper 44-ik születésnapján.

Az orosz Irina Shayk, aki amúgy korábban a színész, Bradley Cooper barátnője volt, sőt, közös gyermekük is született, igazából régről ismeri Westet. A modell ugyanis szerepelt Ye 2010-es “Power” című számához készült klipben. Egyelőre egyik fél sem erősítette meg, hogy valóban lenne köztük valami, de Kanye korábban úgy nyilatkozott, egy kreatív lélekkel tudná elképzelni a jövőjét.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés