Kövess minket

Hiphop

Kanye West anno rekreálta az “összes” ’90-es hiphop lemezen található beatet

Így fejlesztette magát producerként.

Megosztva

Kanye West megszállott, közel perfekcionista hozzállása a zenekészítéshez elég ismert tény, és szinte minden lemezmegjelenése előtt előkerül, de CyHi The Prynce most egy interjú során leleplezte, hogy Ye anno hasonlóan állt hozzá a gyakorlás és önfejlesztés témájához is.

A GOOD Music előadó a No Jumper podcast vendégeként mesélte el, hogy Kanye gyakorlásképpen megpróbálta az “összes” ’90-es évekbeli hiphop albumon található zenei alapot rekreálni, hogy így fejlessze a képességeit, és hogy jobban átlássa a beatkészítés legapróbb részleteit.

“Mikor beateket csinált, mindig végigment az összes létező sample-ön. Úgy tudom, hogy minden olyan hiphop lemeznek, ami ’91 és ’99 között jött ki, újracsinálta az alapjait a stúdióban. Fogta Nas lemezét és az elsőtől a tizenhatodik számig rekreálta a beateket, de nem csak Nas, hanem Biggie és DMX lemezeket is, hogy így fejlessze a beatkészítési képességeit. Nem meglepő, hogy az alapokkal ilyen szorgalmas volt, akkor minden mással így lesz. Így lehet igazán nyerni” –
mondta Prynce, az “összes lemezt” valószínűleg költői túlzással értve.

A gyakorlás egyértelműen kifizetődött, hisz Ye nem csak a saját lemezeire készített beateket, de Big Sean, Rihanna, és JAY-Z egyes slágereiért is ő felelt.

(Hypebeast)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés