Kövess minket

Bulvár

Kanye West annyira megtért, hogy már káromkodni sem lehet a közelében

A lelkésze részletesen mesélt a megváltozott zenészről.

Megosztva

Forrás:

Továbbra sem jelent meg Kanye West új „Jesus is King” című albuma, de nemrég megtudhattuk, hogy Ye vadkeresztény fordulata nem egy médiahack, hanem egyelőre teljes életmódváltásnak tűnik. Erről a zenész kaliforniai lelkésze, Adam Tyson mesélt egy a Pure Flix podcastnak adott interjúban.

Tyson állítja, hogy az elmúlt pár hónapban bibliaórákat tart Westnek, amire külön a rapper kérte fel. Kanye állítólag azt mondta Tysonnak, hogy áprilisban a hit mentette meg az életét, és azóta radikálisan megváltozott, ami abban nyilvánul meg, hogy régen fürdött a bűnök tengerében, most viszont teljesen befogadta Jézus Krisztust az életébe. Ez az újjászületett keresztény mentalitás már Nicki Minajnak is feltűnt, aki anno egy interjúban szintén arról beszélt, hogy Kanye teljes átalakuláson ment keresztül. Ennek az átalakulásnak köszönhetően West már nem is káromkodik, sőt ha valaki a környezetében káromkodni mer, azonnal rászól, hogy ezt ne tegye. A „Jesus is King” lemez beszámolók szerint szintén nem tartalmaz káromkodásokat.

Tyson a „Jesus is King” lemezbe is besegít, az ő feladata az, hogy a Kanye által írt szövegekhez kommentárokat fűzzön, miként lehetne Jézus igéjét a legérthetőbben közvetíteni. Kanye az egyik lemezhallgató buliján azt is bejelentette, hogy mostantól a további lemezei is gospel albumok lesznek, felhagy a világi zenék készítésével.

(The Fader)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés