Kövess minket

Bulvár

KANYE WEST AZ AMERICAN IDOL-BAN

Az American Idol tehetségkutató műsor, San Francisco-ban tartott meghallgatást. Ahogy azt a népszerű adást, mint mindig, most is tízezrek látogatták meg és próbálták elnyerni a zsűri tetszését.

Megosztva

GettyImages 478423919Fotó: Getty / Europress

A meghallgatás rendhagyóvá vált, amikor mindenki ledöbbenésére Kanye West állt a bírák elé, hogy kipróbálja magát Ő is! Gold Digger számát adta elő Late Register albumáról. Kanye tudta, hogy nincs sok vesztenivalója, ha nem szavazzák be a főműsorba, de a tiszteletet megadva és a produkciónak eleget téve, kiválóan elrappelte a szövegét. Jennifer Lopez-nek, azaz az egyik zsűritagnak feltűnően tetszett az előadás, hiszen miközben Kanye rappelt, ide – oda mozgolódott a székben és nyomta együtt a szöveget a rapperrel.

Kanye West nagy rajongója az adásnak, ezért gondolta, hogy elmegy a meghallgatásra és előadja a produkcióját. A zsűriben sikert aratott a Kanye, ezért egyöntetűen tovább szavazták a rappert, azonban csak szolidaritásból, hiszen a műsor egyik alap szabálya, hogy csak olyan emberek jelentkezhetnek, akik nincsenek a rivaldafényben. Nem hisszük, hogy Kanye West szomorú lenne az miatt, hogy nem tud eljutni a döntőig, hiszen ahogy mondta, ezt a megmozdulást csak egy egyszerű kis tréfának szánta. A műsorvezetővel való beszélgetés alatt a sztár elmondta, mindenkit buzdít arra, hogy ha éreznek magukban egy kis bátorságot és valakinek esetleg van valami olyan produkciója, amely szerinte megragadná a nézőket, mindenképp jelentkezzen az American Idol-ba, mert a sikert, amit hozhat az adás, megváltoztathatja az életüket.

[vembed youtube=”FVyQe7voHKA” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés