Kövess minket

Film

Kanye West azt szeretné, ha Danny McBride alakítaná őt egy önéletrajzi filmben

Mint két tojás.

Megosztva

Forrás:

Danny McBride, vígjátékszínész volt a Jimmy Kimmel Live! talkshow legutóbbi vendége, ahol elmesélte, miként ugrott fel hozzá teljesen random Kanye West és ajánlott fel neki egy fura filmszerepet. 

Az egész egy váratlan telefonhívással kezdődött, McBride meglepetésére Ye volt a vonal másik végén, és habár elsőre azt hitte, hogy az egész csak vicc, gyorsan tisztázódott, hogy tényleg a rapper akar beszélni vele. West elmondta, hogy mennyire bírja a filmjeit, nagy rajongója, és bedobta, hogy lógjanak együtt. „Szerintem azt hitte, hogy Los Angelesben élek, de mondtam neki, hogy Charlestonban lakom. Erre hirtelen nem tudott mit mondani, majd azt válaszolta, hogy OK, oda is el tudok menni„. McBride elmondása szerint kínos szituációba került, mivel nem ismerték egymást, ő meg nem vágta, hogy mit is fognak igazából együtt csinálni, még abba se volt biztos, hogy mi a megfelelő öltözék, amiben ajtót nyithat a rappernek. 

Végül egész jól eldumálgattak és nézték, ahogy a színész fia Fortnite-ozik, az este során pedig Kanye egy filmötlettel is előállt. „Azt mondta, hogy filmet akar készíteni a saját életéből, és felajánlotta, hogy én alakíthatom a vásznon. Tetszett az ötlet, szóval igent mondtam.” Ha ezen nem veszik össze a Sony, Disney, és a Universal, hogy ki forgalmazza, akkor már értelme sincs több filmet kiadniuk.

[vembed youtube=”vNLZruGcKq0″ ](Hypebeast)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés