Kövess minket

Stílus

Kanye West bemutatója ellopta a show-t a New York Fashion Week első napján

Nemcsak a rapper új kollekciója, a Yeezy Season 3., hanem új albuma is bemutatkozott a divathéten.

Megosztva

Hagyjuk csak Kanye Westre, hogy olyan show-t csináljon, amiért húszezer ember összesereglik egy fagyos csütörtök délutánon a New York-i Madison Square Gardenben. Itt tartotta a rapper a Yeezy Season 3. bemutatóját, és végre lerántotta a leplet új albumáról is, mely a The Life of Pablo címet kapta. Kanye West a Twitteren egy ingyen jegyet ajánlott fel a bemutatóra annak, aki ezt kitalálja – egy rajongónak, Dante Holley-nak sikerült. Na, de ki az a Pablo és milyen volt a bemutató? Menjünk szép sorjában.

A bemutató elején óriási – márming gigantikus – ponyva takarta el a modelleket a kifutón és sejtelmes füst lengte be a teret, ahogy a vendégek elfoglalták helyüket.

Kivárva a legalkalmasabb időpontot az érkezésre, amikor már a legtöbben leültek, belépett az egész Kardashian-klán, személyre szabott Balmain-ruhákban, és elfoglalta a helyét az első sorban.

Aztán megérkezett maga Kanye, egy „I feel like Pablo” feliratú pólóban színpadra lépve, amit az épület előtt felállított standokon árultak. A rapper nem egyedül érkezett: Travis Scott, 2 Chainz, Pusha T és Tyga is csatlakozott a show-hoz.

A divatbemutató, ami egyben koncert is volt, az új album bemutatásával kezdődött – félúton járt a rapper az első szám előadásában, amikor végre lekerült az óriáslepel a modellekről. A férfi és a női modellek külön sorokban álltak fel. A második szám alatt bevonult a szupermodell Naomi Campbell, és a tömeg őrjöngő tapsviharral fogadta. West múzsája és komponáló-társa, Ian Connor a férfimodellek között volt. A kollekció maga egyébként elég különlegesre sikeredett, itt megnézhetitek az összes darabot.

Na, de ki az a Pablo, aki után a rapper új albuma a nevét kapta? A legtöbben arra tippelnek, hogy Picassóról van szó, Kanye ugyanis nemrég azt mondta, ha képzőművészettel foglalkozna, az lenne a célja, hogy olyan, vagy még nagyobb festő legyen, mint Picasso. Az album egyik számában – amiből a pólófelirat, hogy I feel like Pablo van – azt énekli, amikor alkot, úgy érzi magát, mint Pablo, így elég biztos, hogy róla van szó.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés