Kövess minket

Hiphop

Kanye West bocsánatkérést követel Billie Eilishtól, amiért odaszúrt Travis Scott-nak az egyik koncertjén

Megosztva

Kanye West kétségtelenül nagyot megy mostanában az Instagram oldalán, az ember csak úgy kapkodja a fejét, hogy éppen miről posztol és milyen konfliktusba áll bele a hamarosan új albummal jelentkező rapper/producer/dizájner. Még alig ocsúdtunk fel a döbbenetből, hogy Kanye a közösségi oldalán könyörgött Istenhez, hogy hozza újra össze a családját, miközben hamarosan ex-felesége, Kim Kardashian VOGUE fotózásából posztolt egy válogatást, méghozzá abból a VOGUE anyagból, ahol Kim egyértelműen kijelenteni, hogy továbblépett a férjén, na szóval annyira sem volt időnk levegőt venni, mint ennél a nagyon hosszú mondatnál, de Ye már ugrott is a következő topikra.

Kanye ugyanis szintén hallott arról, hogy Billie Eilish egyik atlantai koncertjén rosszul lett valaki, mire az énekesnő leállította a koncertjét, majd a több halálos áldozatot követelő Astroworld tragédiára utalva kijelentette, hogy: Ő mindig megvárja, míg az emberek jobban vannak, mielőtt folytatja a koncertjét. Billie nem említette Travist név szerint, de mindenki tudta, hogy mire gondol, talán pont ezért tört ki hatalmas üdvrivalgásban az egész aréna, mint az az alábbi videón látható.

Ye egy a hírt megosztó Insta oldal képernyőmentésével reagált (ez mostanában trend nála), a leírásban a szokásos CAPS LOCK ON módszerével leírta, hogy nagyon szereti az énekesnőt, de ezért a kijelentéséért bocsánatot kell kérnie nem csak Travis-től, de az Astroworld fesztivál áldozatainak családjától is. „Senki sem szerette volna, hogy így történjen, Trav nem tudta, hogy mi történik lent, míg ő a színpadon volt, és nagyon fáj neki ez az egész„- írta Ye, majd mindenki meglepetésére elárulta, hogy meghívta vendégként a Coachellás koncertjére Travis Scottot, de előbb arra kéri Billie-t, hogy kérjen bocsánatot tőle. Mint ismeretes az idei Coachella feszten Travis Scott lett volna az egyik főfellépő, de az Astroworld tragédia után törölték a fellépők listájáról, és Billie Eilish ugrik be helyette. Ye most úgy tűnik talált egy kiskaput, hogy Trav mégis felléphessen az USA egyik legnagyobb fesztiválján, még ha csak vendégként is.

Egyéb Kanye West híreink: Ye megosztotta egyik rajongója kommentjét, miszerint iszonyat ütős lesz a DONDA 2, hisz Kanye láthatóan nem szedi a gyógyszereit. Kanye válaszában arról ír, hogy mentális betegségekkel küzdők megbélyegzése pontosan ugyanannyira nem helyes, mint a rasszizmus, szexizmus, vagy épp a homofóbia. „Legyünk kicsit tudatosabbak, és ne írjuk le egymást ennyire könnyen” – írta a komment képernyőmentéséhez. A kommentelő, Julian Schwartz közben arra változtatta meg az Insta bióját, hogy „Kanye posztolt rólam, szóval már semmi rossz dolog nem történhet velem„.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés