Kövess minket

Bulvár

Kanye West egy művészt tudna elképzelni a következő párjának

Megosztva

Kanye West totális csöndbe burkolózott, mióta kikerült a hír, hogy válnak feleségével, Kim Kardashiannel, de a Page Six most a rapperhez közel álló forrásokra hivatkozva arról ír, hogy Ye fejében már megvan, hogy kivel tudná újrakezdeni az életét.

West és felesége válása a rapper sértődékenységén kívül dráma nélkül zajlik, megegyeztek abban, hogy közösen nevelik tovább négy gyermeküket, és állítólag az ingóságokon sem fognak nagyon összeveszni. Egy ideig arról lehetett hallani, hogy Kanye nem igazán tette még túl magát a tényen, hogy valóban szétmennek, de ha a Page Six infói helyesek, akkor mostanra már a saját jövőjén is elkezdett gondolkodni.

Az oldal ugyanis úgy tudja, hogy Ye egy művészt tudna maga mellé leginkább elképzelni, mint új társ. A belsős forrás szerint a rapper azért szeretne egy kreatív lélekkel járni, mert vele “közös nevezőn lennének”. Abba mondjuk nem vagyunk biztosak, hogy bárki is 100%-osan közös nevezőn tud lenni Kanye-val, az emberrel, aki anno Picassóhoz hasonlította a saját zsenialitását, de reméljük létezik ez a személy.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés