Kövess minket

Hiphop

Kanye West egy ugandai dómban készíti új albumát, közben visszatért Twittere, ahol agymosásról és saját zsenialitásáról beszél

Egy IQ tesztet is kitöltött, ami persze jó magas lett.

Megosztva

Forrás:

Kanye West elutazott Ugandába, hogy új, Yandhi című albumához gyűjtsön inspirációt és beateket, ehhez pedig egy elég komoly kis dóm stúdiót húzott fel, íme.

[twitter]https://twitter.com/TeamKanyeDaily/status/1051125302368395264[/twitter]
[instagram]Bo4VTqmg4iZ[/instagram]

Emellett MEGINT visszatért Twittere és rögtön meredek gondolatokkal árasztotta el az étert. Periscope élőjében arról beszélt, hogy mikor az emberek elvárják, hogy valami pozitívat, vagy a többségi nézethez igazodót posztolj a közösségi oldalakra, az olyan, mint az agymosás, majd hozzátette, hogy megkapta egy nemrég kitöltött IQ teszt eredményét, amin 133, 98%-ot ért el. „Tiszta Sigmund Freud, Tesla fless” – szerénykedett.

Ye arról is beszélt, hogy nem engedik, hogy visszavásárolja a Sony-tól a zenéinek a jogait, és hogy beszélt a Twitter vezetőjével, Jack Dorsey-val, hogy vegyék le az oldalról a like és követői számokat, mivel ez negatívan befolyásolja az embereket. Végül kijelentette, hogy ő a legjobb élő zenész a világon, és Fela Kuti, Bob Marley, valamint Tupac Shakur szelleme járja át. Ergo csak egy átlag nap Yeezus életében.

[twitter]https://twitter.com/kanyewest/status/1051253667687526400[/twitter]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés