Kövess minket

Hiphop

Kanye West: Felhívott Drake és megfenyegetett

Folytatódik a dráma.

Megosztva

Forrás:

Kanye West ismét felmelegítette a közte és Drake között zajló beefelgetést, egy szokásos (nagyon) hosszú Twitter csapongásban. Ye azután kapta fel a vizet, hogy Drake a „Say What’s Real” című dalában hallható Kanye beat újrafelhasználásához kért engedélyt (ez vélhetően Drizzy So Far Gone lemezének újrakiadásához kell), erről egy printscreent is készített.

[twitter]https://twitter.com/kanyewest/status/1073319978579955712[/twitter]
Innentől pedig nem bírt leállni, kijelentette, hogy majd akkor engedélyezi a beat újrafelhasználását, ha Drake bocsánatot kér a French Montana No Stylist kollabban hallható beszólásáért, és a Sicko Mode-ban lévő fű alatti szúrkálódásokért. Ye ismét elismételte, hogy nem ő volt az, aki elkotyogta Pusha T-nek ,hogy Drake-nek van egy eltitkolt gyereke, eszkalálva ezzel az év egyik legkeményebb diss trekkjét, a The Story of Adidont. A polihisztor rapper állítása szerint ő már rég békülne, de Drake 6 hónap alatt nem volt képes találkozni vele, helyette Pusha T koncertekre küldi el balhézni a beépített embereit. 

A hosszabb twitter kiakadás után Ye megerősítette, hogy Drake végre felhívta, de ettől még nem engedi meg az alap újrafelhasználását, mivel Drake megpróbálta megfenyegetni.

[twitter]https://twitter.com/kanyewest/status/1073409789827387392[/twitter]
Kanye úgy véli Drake gengszteresdit játszik, de sosem az igazi gengszterekkel. Embereket fizet le, hogy elvégezzék helyette a piszkos munkát, de ennek ára van, az egyik srác például, aki Pusha-T koncertjén randalírozott (állítólag Drake megbízásából) jelenleg súlyos állapotban fekszik a kórházban. „Úgy rohangál össze-vissza, mintha ő lenne 2Pac” – írta Ye. Kanye azt is kiemelte, hogy Drake sehol nem lenne, ha ő nem taposta volna ki neki az utat, és amúgy is tudja, hogy Drizzy felnéz rá, és az idoljának tartja.

Végül Gandhisan azzal zárt, hogy sose írna senkinek sem diss trekket, és ő a szeretetért van.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés