Kövess minket

Hiphop

Kanye West filozófiai könyvet ír

Taníts Ye!

Megosztva

Forrás:

Kanye West mindig is azok közé az előadók közé tartozott, akik nem félnek elmondani a véleményüket a világról, sőt, őszinte természete miatt sokszor még bajba is került a zenész. Gondolatait hamarosan viszont papírra is veti, Ye ugyanis filozófiai könyvet ír. 

A könyv létéről egy friss interjúban beszélt, ahol a belga belső építész, Axel Vervoordt kérdezte. A beszélgetés során igen mélyen belementek a művészetekről való diskurzusba, Kanye pedig egyszer csak előhozakodott a könyvével, amit Break the Simulation hív. A filozófiai műből egy gondolatot is kiragadott Ye, mely alapvetően a nosztalgia témaköréről szól:

„Van egy koncepcióm a fotókról. Az emberek túlságosan rajonganak a fotókért, de benne kétségek vannak, mivel egy fotó képes arra, hogy kivegyen a jelenből és elrepítsen a múltba, vagy a jövőbe. Lehet arra használni, hogy dokumentáljuk a körülöttünk lévő világot, de sokszor teljesen a hatalmuk alá hajtja az embereket, akik túl sokat foglalkoznak az emlékeikkel. Az emberek mindig szeretik hallani egy adott dolog történelmét, ami fontos is, de úgy érzem túl nagy jelentőséget tulajdonítunk a történelemnek.”

Kanye emellett azt is mondta, hogy már nem akar a legjobb lenni a világon, szimplán csak vízzé akar válni, szóval hát ja, Ye nem változik.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés