Kövess minket

Hiphop

Kanye West frissítette a ‘DONDA’ albumot, levette róla Chris Brown-t

Megosztva

Kanye West frissítette új, ‘DONDA‘ című albumát, ahogy tette azt korábban a 2016-os The Life of Pablo esetében is a megjelenés után. Az újított verzió már fel is került a streaming platformokra az eredeti megjelenés helyére.

A változtatásokat egy Reddit felhasználó szúrta ki, a legnagyobb ezek közül Chris Brown eltávolítása a “New Again” című dalról. Brown háttérvokált biztosított korábban a dalon, de a helyét Kanye és a Sunday Service kórus vette át. Brown az eredeti ‘DONDA’ lemez megjelenésekor eléggé kikelt Kanye ellen, amiért Ye lehagyta a rögzített verzéjét és refrénjét az albumról. Nem tudni, hogy Chris Brown beszólásának köze van-e a mostani eltávolításához.

Egy másik közreműködő , KayCyy is lekerült egy dalról, őt a “Keep My Spirit Alive“-ról törölte Ye. A többi változtatás elég apró, a ” Junya“-n feljebb lett csavarva a basszus, de a “God Breathed,” “Come To Life,” és a “Jail Pt. 2,” is át lett alakítva, utóbbin például már jobban ki lehet venni Marilyn Manson hangját, nem folyik annyira egybe Kanye vokáljával.

(Hypebeast)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.