Kövess minket

Film

Kanye West helyet követel magának a dokuja vágószobájában

Megosztva

Hamarosan érkezik a Netflixre a három részes Kanye West dokumentumfilm, a „jeen-yuhs„, melyet a premier előtt maga a rapper akar leokézni, legalábbis erről szól egyik legutóbbi posztja.

A doku 21 éve folyamatosan készül, ennyi ideje követi ugyanis producer/rapper/polihisztor életét a rendezőpáros, Coodie & Chike. A filmet tavaly 30 millió dollárért vásárolta meg a Netflix, mely egy rövid mozis kör után a streamingszolgálatónál landol majd február 16-án. Viszont még mielőtt ez megtörténne, Ye azt követeli, hogy engedjék át neki a vágási teendőket. Insta posztjában így kérlelte a Netflixet:

„Utoljára kérem ezt szépen. Muszáj átengedniük a dokumentumfilmem utolsó vágási jogát, a jóváhagyásom szükséges hozzá, hogy lemenjen a film a Netflixen. Nyissátok ki előttem a vágószoba ajtaját, hogy az ellenőrzésem alatt tarthassam a saját imidzsemet. Előre is köszönöm”

Kanye amúgy már abból a szempontból elkésett a kéréssel, hogy a Sundance Filmfesztiválon pár szerencsés már láthatta a filmet a hétvége során, igaz őt nem is az, vagy a későbbi mozis premier aggasztja, hanem a Netflixen megjelenő verzió, hisz a legtöbben vélhetően itt látják majd a filmet. Alább csekkolható a doku előzetese.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés