Kövess minket

Hiphop

Kanye West Izlandon forgatta új klipjét!

…ami nagy valószínűséggel a Highlights című számhoz készült.

Megosztva

Lassan már egy éve forr a levegő Kanye West körül, mióta a legutolsó albuma a The Life of Pablo megjelenésének híre bejárta a világot. Az emszí-producer nagyon ért ahhoz, hogyan kell fenntartania az érdeklődést a rajongói és utálói között. A lemez címét nagyjából nyolcvanegyszer változtatta meg, de a legnagyobb bomba múlt hónapban robbant, mikor megjelent az első klip az albumról.
A „Famous” című ópuszhoz olyan videót forgattak, amely mellett nem lehet szó nélkül elmenni. Hogy miért olyan érdekes ez a klip?! Aki még nem látta ITT megteheti, aki már  túl van rajta, annak meg kár leírni a lényéget, inkább nézze inkább meg mégegyszer.

Kanye viszont egyáltalán nem az a lazítós fajta, ha munkáról van szó, nem is olyan sokára érkezik egy  újabb klipje a Famous után. A „Highlights” című számhoz készülő videót még áprilisban forgatták le, mikor a West család Izlandon vakációzott. Nagyjából ennyit tudunk az új cuccról, ezt a pár információ foszlányt Kim Kardashian osztotta meg a rajongókkal Twitteren.

[twitter]https://twitter.com/TeamKanyeDaily/status/752307109119885312[/twitter]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés