Kövess minket

Hiphop

Kanye West kórházba került!

Yeezy maga jelentkezett be, az utóbbi időben teljesen kimerült.

Megosztva

Most már biztos, Kanye West is csak ember. Egy közülünk. Aki, úgy tűnik, most bajban van. Az egész ott kezdődött, amikor az elmúlt hetekben több alkalommal is előfordult, hogy a rapper aktuális fellépéseit megszakította vagy egyszerűen idejekorán abbahagyta.

Akkor még senki sem sejtette, hogy nem a bunkóság, hanem a kimerültség áll a háttérben.

Kanye, a legfrissebb hírek szerint, tegnap befeküdt egy los angeles-i kórházba, és lemondta a Saint Pablo turné hátralévő fellépéseit. Mivel nem érzi jól magát.

Fizikailag és mentálisan is teljesen kimerült.

A tudósítások abban nem egyeznek meg, hogy konkrétan mi történt tegnap, de olyan (jóindulatú) hírek is terjengtek a neten, hogy Kanye-t az egyik orvosa akarta kórházba küldeni, amit a rapper nagyon nem szeretett volna, ezért mentőt hívtak neki hajnali egykor, és bilincsben(!) szállították a kórházba.

Erről a hírről természetesen kiderült, hogy hatalmas kamu, de jól hangzik.

Kanye hetek óta aludni sem tudott már normálisan, és úgy tűnik szervezete jelzéseit már nem lehetett a sarokba dobni, ezért kellett befeküdnie a kórházba, ahol megfigyelés alatt tartják az orvosok.

A lemondott turné egyébként nagyjából 10 millió dollárba fáj majd neki, bár nem hinnénk, hogy most különösképpen ezzel foglalkozna.

Jobbulást!

(nbcnews.com nyomán)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés