Kövess minket

Stílus

Kanye West következő álma az, hogy ő legyen az adidas kreatív igazgatója

Keményen könyököl a pozícióért.

Megosztva

Forrás:

Exkluzív beszélgetést osztott meg az Interview magazin, melyben Kanye West kérdezi a Hood By Air alapítóját, Shayne Olivert. A lap márciusi számához készített interjúban Ye igazi rajongással beszél Oliver munkájáról, és a generációja egyik legjobb tervezőjének hívja. Többek között ezért is volt nagyon csalódott, mikor kiderült, hogy a tervező csak egy kollekcióra áll össze a Helmut Lang márkával, és nem mondjuk egy fontos pozíciót kapott a vállalatnál.

„Amikor láttam a híreket, azonnal az volt az olvasatom, hogy téged raktak meg a Helmut Lang kreatív igazgatójának. Én így értelmeztem, és mások is ezt gondolták. Helyes döntésnek tűnt és megérdemelted volna. Te vagy a generációd egyik legerősebb dizájnere, azok közül, akik veled egy időben jöttek fel, te érdemelted volna meg a legjobban a pozíciót” – mondta Kanye, majd olyan Kanyesan gyorsan saját magára terelte a szót, miszerint neki is hasonló álmai vannak, csak ő az adidasnál szeretne kreatív igazgató lenni.

Érdekes számomra, mikor ilyen szituációba kerülsz, mivel épp azért harcolok, küzdök, vitatkozok és tárgyalok, hogy megkapjam az adidas kreatív igazgatói pozícióját. Elég egyértelmű lenne, hogy én kapjam, nem?” – tette fel a költői kérdést, melyhez a választ valószínűleg hangosan hallotta a fejében („IGEN!”). 

Forrás:

Oliver márkája, a Hood By Air 2006-ban indult hódító útjára, majd 2017-ben parkolópályára került, pont a Helmut Lang kollab miatt. A tervező a New York-i Egyetem tanulójaként indította el a projektet, aminek stílusát anno gettó goth-ként írta körül, inspirálódva a ’90-es évek Tommy Hilfiger, Polo Sport és DKNY termékeiből. Több prominens hiphop előadó, többek között A$AP Rocky, Rihanna, valamint Kanye West hordta a márkát.

Oliver ígéretet tett rá, hogy a márka hamarosan visszatér.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés