Kövess minket

Aztaa

Kanye West lepisálta az egyik Grammy-díját

Ye totális támadást intézett a rendszer ellen.

Megosztva

Forrás: Twitter

Kanye West ott folytatta Twitter kiakadását, ahol tegnap abbahagyta. A rapper/producer/tervező az elmúlt 48 órában folyamatosan támadja a Universal Music és a Sony kiadókat, előbbihez tartozik amúgy Ye saját labelje, a GOOD Music is, mivel állítása szerint előnytelen szerződésben tartják őt. Kanye másik nagy fájdalma, hogy nem akarják átadni neki az eddigi lemezeinek jogait, amit ő amúgy a gyerekeire akar hagyni. Kanye azt is belengette, hogy „bosszúból” nem jelentet meg több zenét.

Ye megpróbált több híres előadót is maga mellé állítani, de eddig egyedül a kaliforniai producer, Hit-Boy állt be mellé, aki egy Instagram kommentben arról írt, hogy habár nem szívleli Kanye-t, miután egy piti sértődés miatt nem kért tőle több beatet, de a kiadókkal kapcsolatos véleményét osztja, mivel szerinte is előnytelen szerződéseket íratnak az előadókkal, hogy utána minimális munka mellett szívják le a lóvét róluk. 

Kanye ma egy iszonyat hosszú posztfolyamban fogta és az összes nagykiadós szerződését kiposztolta Twittere, hogy pontosan ezzel mi volt a célja, az talány. Mindenesetre állítja, nem fog leállni a kiadók elleni hadjáratával, ezt pedig egy videóval nyomatékosította, melyben látszólag lepisálja az egyik Grammy-díját a 21 közül.

[twitter]https://twitter.com/kanyewest/status/1306280073209589760[/twitter]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés