Kövess minket

Bulvár

Kanye West leütött egy rajongót, aki aláírást kért tőle az utcán, a rendőrség nyomoz

Megosztva

Kanye West gyanúba keveredett, hogy bántalmazta az egyik rajongóját Los Angelesben, miután az autogramot kért tőle az utcán még csütörtök este. Az ügy részletei homályosak, de rendőrségi források úgy nyilatkoztak a TMZ-nek, hogy Ye és a rajongó vitába keveredtek az utcán olyan hajnal 3 körül LA belvárosában, a Soho Warehouse közelében. Ye elvileg meglökte, majd megütötte a férfit.

Az esetről nem készült felvétel, de utána valaki elkezdett videózni, és el is juttatta a végeredményt a TMZ-nek, ezen egy feldúlt Ye látható, aki üvöltözik egy nővel, hogy ne érjen hozzá, miközben az nyugtatni próbálja. A nő elvileg Ye unokatestvére. Egy férfi eközben szenvedve fekszik a földön, vélhetően őt ütötte ki a rapper.

Szemtanúk azt mondják, hogy Kanye megkérte az utcán lévő embereket, hogy ne fotózzák őt, mivel most nehéz időszakon megy keresztül, ekkor valaki megszólalt, hogy rendben, mindenkinek vannak családi problémái, erre dühödött be Ye, és bevitt két ütést, egyet fejre, egyet nyakra. A rapper elvileg másnap elhagyta Los Angelest és most nem is akar nyilvánosan mutatkozni, szeretne a zenére, és közeledő Coachella főfellépésére koncentrálni.

Ye ellen könnyű testi sértés miatt indult nyomozás.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés