Kövess minket

Hiphop

Kanye West leüvölti Chance the Rapper fejét egy előkerült felvételen

Megosztva

Forrás:

Kanye West kaotikus tavaly nyarából láthatunk egy mozzanatot egy most előkerült felvételen, ahol ingerülten üvöltözik az érte aggódó Chance the Rapperrel. Hogy megfelelő kontextusba helyezzük a jelenetet, érdemes kiemelni, hogy azokban a hónapokban járunk, mikor Ye kijelentette, hogy Wakanda mintájára szeretné vezetni Amerikát, ha megválasztják elnöknek, családja elkezdett aggódni a szellemi épségéért, sírva mesélte el egy rendezvényen, hogy majdnem elvetették első közös gyermeküket Kim Kardashiannel, akivel amúgy pont akkor került válságba a házasságuk, és akkor a JesusTok nevű app ötletét még nem is említettük. Fontos tehát látni, hogy Chance eme őrültebbnél őrültebb történések közepett látogatta meg barátját Wyomingban.

A szóban forgó felvétel az elvileg készülő YZY TV filmből származik, mely a soha (egyelőre?) meg nem jelent DONDA lemez felvételeit dokumentálja. A részletben láthatjuk, ahogy Kanye épp hallgatja az egyik készülő dalt, majd több basszust követelve keresi a hangmérnököt. Ezután a Roc-A-Fella társalapítója, Dame Dash ad interjút egy cigivel a kezében, elmesélve, hogy a stúdiómunkálatok közben az ő feladata volt kiszedni azokat az embereket, akik esetlegesen felidegesíthetik Westet. Ekkor vágják be Chancet, aki a fura híreket olvasva ugrott be Kanyéhoz egy kis beszélgetésre, de Ye láthatóan nem akar társalogni, majd leüvölti a rapper fejét, hogy üljön le és hallgassa a készülő lemezt, vagy takarodjon.

Szerencsére a heves reakció nem rontott a kapcsolatukon, hisz a következő jelenetben már együtt poénkodnak egy közös fotó közben. “Belementek a vitába, de megoldották egymás közt. Végül is Chance barátként érkezett” – mondja Dash a felvételen.

[vembed youtube=”l5sSyn5Ym0I” ](Hypebeast)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés