Kövess minket

Aztaa

Kanye West már a Forbes szerint is dollármilliárdos, de Ye nem örül a végleges számnak

„Nem tud senki számolni a Forbes-nál” – mondta a rapper.

Megosztva

Forrás:

Kanye West már egy jó ideje mondogatja, hogy több milliárd dolláros vagyonnal rendelkezik, a híres pénzügyi lap, a Forbes ezidáig mégsem sorolta a milliárdos hírességek közé, még akkor sem, mikor a sógornője, Kylie Jenner felkerült a kőgazdagok listájára. Ye-t ez kifejezetten zavarta, jó példa erre, hogy mikor tavaly nyáron a Forbes címlapsztoriban foglalkozott a YEEZY brand felemelkedésével, a rapper nem volt elégedett az anyaggal, mivel nem úgy hivatkoztak rá, mint egy milliárdosra. A pénzügyi sikerei elismeréséért elment a falig, hisz nemrég konkrétan elküldte a Forbes munkatársainak a cégei elszámolását, csak hogy bizonyítsa, tényleg tele van dellával. A Forbes pedig most egy hosszabb cikkben ismerte el, Kanye tényleg milliárdos…igaz nem annyira, mint ahogy azt ő gondolja.

A Forbes számításai szerint Kanye 1,3 milliárd dollárt ér, ebbe beletartoznak az ingatlanai, az adidas-szal kötött megállapodása, a YEEZY termékek bevételei, a G.O.O.D. Music kiadó, és egy nagyobb adag tartozás is. 

Ye viszont nem ért egyet, mint a cikk megjelenése előtt a Forbes-nak megírta: „Nem egymilliárd, hanem 3,3 milliárd, úgy tűnik senki sem tud számolni a Forbes-nál”

Akármi is legyen az igazság, Kanye West most már hivatalosan is milliárdosnak számít, és ez eddig még csak JAY-Z-nek sikerült a hiphop világból.

(Highsnobiety)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük