Kövess minket

Bulvár

Kanye West már megint eltűnt a közösségi oldalakról

De legalább volt pár őrült poszt, melyeket sosem feledünk.

Megosztva

Forrás:

Kanye West ismét törölte magát a közösségi oldalakról, legalábbis azokról, ahova egyáltalán fel volt regisztrálva, aka Twitter és Instagram.

A rapper / tervező / világmegváltó gondolkodó áprilisban tért vissza Twittere, ahol aztán iszonyat nagy IGAZSÁG BOMBÁKAT dobott le, és persze elkezdte promózni az új albumát. Később aztán az is kiderült, hogy Nas, Teyana Taylor, Pusha T lemezeknél producerkedik, Kud Cudival pedig kollab lemezt jelentet meg. Szeptemberben Insta oldalát is újra elindította, itt volt, hogy kiakadt Drake-re, amiért nem cáfolja azokat a pletykákat, hogy lefeküdt Kim Kardashiannel, de posztolt 2 perces videót táncoló gyerekekről és a találkozóit megörökítő rajzokat is.

A virtuális létet viszont most ismét feladta, vélhetően azért, mert egyre több támadás érte Donald Trump mellett kiállásáért. Ye szeptember végén az SNL szkeccsműsorban a fellépése után beszédet mondott, melyben megemlítette, hogy sokan támadják, amiért Trumpista, és kiemelte, hogy még az SNL stábtagjai is cukkolták a backstage-ben. Ezt az SNL tagok cáfolták amúgy, de a legújabb részben egy egész szegmenst szenteltek annak, hogy őt oltsák.

[vembed youtube=”ASqnnZpsX1M” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés