Kövess minket

Aztaa

Kanye West megmutatta az atlantai stadionban kialakított szerény hálószobáját

Megosztva

Kanye megosztotta a világgal az ideiglenes új otthonának legintimebb szegletét, a hálószobáját, melyre ha ránézünk, meg nem mondanánk, hogy egy dollár milliárdosról beszélünk.

A rapper/producer előző héten költözött be az atlantai Mercedes-Benz Stadionba, miután az ott megtartott lemezhallgatói eseménye után úgy érezte, hogy muszáj még dolgoznia a következő, ‘DONDA‘ című tizedik stúdióalbumán. Ye azonnal munkába állt, nem utazott haza, helyette maradt a stadionban, ahol kialakított magának egy kis életteret, és egy stúdiót. Azóta a stadion fantomjaként járkál a 40 ezer férőhelyes komplexumban, a hétvégén egy focimeccsre is kinézett, biztos túl nagy volt a zaj, és nem bírt a zenéire fókuszálni, ezért inkább csatlakozott a focifanokhoz.

A nem mindennapi otthonból most Instán osztott meg egy szeletet, posztja szerint a hálószobája egy egyszemélyes ágyból, egy falra akasztott TV-ből és órából, valamint egy kis szekrényből áll. Ye szobája most kb. akkora mint a korábbi, Kim Kardashiannal közös otthonának franciaágya, tehát nincs itt semmiféle fényűzés, de cserébe minden nagyon rendben és tisztán van.

A stadionban Kanye egy külön stúdiót is kialakított, arról egyelőre nem osztott meg fotót, és a luxusból is áthozott egy csöppet, hisz bérelt szakács főz rá a stadionban. A ‘DONDA‘ új megjelenési dátuma eközben augusztus 6., utána várhatóan kiköltözik a stadionból.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés