Kövess minket

Zene

Kanye West monumentális húsvét vasárnapi gospel-performansszal jön az idei Coachella fesztiválra

Megosztva

Forrás: Youtube

Még január elején írtuk meg, hogy Kanye West új projekttel állt elő, ami a Sunday Service nevet kapta. A zenés összművészeti esemény keretein belül Kanye egy óriási, feketékből álló kórussal, barátai, családja és jól ismert kollaborátorai körében minden vasárnap a saját szerzeményeit játssza különböző helyszíneken – egyfajta alternatív szentmise, ahol Ye tehetséges afroamerikai énekesek (kicsik-nagyok egyaránt) közreműködésében hódolhat a gospel iránti szenvedélyének.

Január hatodikán volt az első szeánsz, azóta pedig minden hétvége Sunday Service bulikkal telt, amikről előzetes találgatások után végül kiderült, hogy igazából friends n family jellegű, meghívásos, privát eventekről van szó. Nem is akármilyen eventekről, az eddigi összejöveteleket konkrétan privát sztárparádéknak is betudhatjuk: kezdett már imával DMX, a fűben üldögélt Tyler, the Creator, de tiszteletét tette Katy Perry, David Letterman, Paris Hilton (lol) és Orlando Bloom is. (Az egyik, nemrég lement mulatság állítólag olyannyira jól sikerült, hogy a nagy zajra hivatkozva rendőröket hívtak az ünneplőkre.)

Habár a minikoncertsorozat többnyire Calabasasban, a Kardashian-West família birodalmában zajlik, tartottak már Sunday Service-t az adidas székházban és egy repülő fedélzetén is. Felmerül a kérdés, hogy mindezek után vajon mi lehetne a még ennél is tökéletesebb helyszín egy monumentális, ünnepi áhitatban lebegő koncert megtartásához – a válasz: az idei Coachella fesztivál.

Kanye ezt most március 31-én jelentette be a felhők felett, szintén egy gépen, amin civilekkel együtt a kórusával utazott. “Most beszéltünk le egy új show-t, Sunday Service-t fogunk nyomni a Coachellán” – mondta a szivárványos hajú Ye a a repülő személyzete által használt mikrofonba a felesége által rögzített videóban.[twitter]https://twitter.com/KimKardashian/status/1112432667943813125[/twitter] [instagram]BvrwfptHLDZ[/instagram]

A Coachella azóta Instagramon erősítette meg a hírt, kiposztolva egy felvételt a legutóbbi vasárnapi sessionről, amin Mr. West épp a fellépés részleteit taglalja. A monumentálisnak és kellően ütősnek ígérkező műsorral húsvét vasárnapján, azaz április 21-én, reggel kilenckor kezdenek a kaliforniai fesztivál második, egyben záró hétvégéjén.

Ha húsvétkor ébredés után választanom kéne, hogy hova menjek, akkor azért inkább ez, mint egy templomi istentisztelet.

Korábbi Sunday Service produkciók: [vembed youtube=”zP0uo7rCJcY” ] [vembed youtube=”SSsx6WqRrB8″ ] [vembed youtube=”A-UAa38WaTE” ]

(CoS)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés