Kövess minket

Bulvár

Kanye West nem áll szóba Kim Kardashiannel

Megosztva

Kanye West és Kim Kardashian folyamatban lévő válását “békésnek” titulálták korábbi források, most a Page Six megtudta, hogy ez a gyakorlatban inkább azt jelenti, hogy a pár nem is beszél egymással.

A lap belsős forrásokra hivatkozva azt írja, hogy Kanye teljesen elvágta a kommunikációs csatornákat a feleségétől, mióta Kim beadta a válópert az előző hónapban. A zenész állítólag megváltoztatta az összes telefonszámát, és közölte a hamarosan ex-feleségével, hogy ha akar valamit, akkor a biztonsági szolgálatán keresztül üzenjen neki.

A pár elhidegülése ellenére a négy gyermekük, North, Saint, Chicago, és Psalm nevelését továbbra is ketten végzik, Kanye rendszeresen jár látogatóba a dél-kaliforniai házukba, mikor épp Kim nincs otthon, utóbbi feltéltelt Kanye szabta, ezek szerint látni sem nagyon akarja.

Korábbi információk szerint amúgy Kim továbbra is aggódik Kanye mentális egészségéért, pláne, hogy a rapper nem igazán viseli valami jól, hogy szétrobbant a családi idill. Kanye abban reménykedik, hogy egyszer még kibékülnek, de ő is látja, hogy ez nem a közeljövőben lesz” – mondta március elején egy forrás.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés