Kövess minket

Hiphop

Kanye West nyilvánosan bocsánatot kért Soulja Boy-tól, amiért lehagyta a ‘DONDA’-ról

Megosztva

Kanye West és Soulja Boy elszívták a békepipát, miután az elmúlt hónapokban elég feszült volt közöttük a hangulat.

Az egész azzal indult, hogy Ye nem használta fel Soulja egyik verzéjét a legújabb, ‘DONDA’ című nagylemezéhez, habár magánbeszélgetésekben dicsérte a rapper munkáját, és egy szóval sem említette, hogy lehagyja az albumról. Soulja azonnal közzétette az üzenetváltásaikat, sértődve hozzátéve, hogy Kanye jobb ha nem szól hozzá többet.

Draco később kirakta a netre a Kanye által kukába dobott verzét, mely a “Remote Control” című trekkhez lett felvéve, a végleges dalon amúgy csak Young Thug vendégeskedik. A dolog ráadásul itt nem állt meg, Soulja bokszmeccsen követelt elégtételt, mely kihívást persze Ye elengedte a füle mellett.

Az egész vita már kezdődött elfelejtődni, mikor Kanye egyszer csak interjút adott a Drink Champs podcastban, ahol a Soulja verze is feljött témaként. Ye azzal indított, hogy szerinte Soulja Boy ott van a top 5-ben, ha a mai hiphop közeget ért hatást nézzük, ezért aztán meg is lepődött, hogy a verzéje nem ütötte meg a kellő színvonalat.

Az interjú kikerülése után Soulja nagyon idegesen válaszolt, ismét felhozva a korábbi üzenetváltásaikat, ahol Kanye még elismerően nyilatkozott a szóban forgó verzéről. A rapper annyira felhúzta magát, hogy még azt is bedobta, hogy a “Donda” lemez egy rakás szar, habár saját bevallása szerint nem is hallgatta végig a projektet.

Kanye végül privát üzenetben kért bocsánatot Soulja Boy-tól, ezt pedig nyilvánosan az Instagram oldalán is megosztotta, igaz azóta törölte a posztot.

Yo, Ye vagyok. Szeretlek tesóm. Meg kellett volna mondanom, hogy nem fogom felhasználni a verzéd” – írta Kanye bűnbánóan, mire Draco azzal válaszolt, hogy ő is szereti Ye-t, és csak ennyit szeretett volna, egy valódi bocsánatkérést.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés