Kövess minket

Hiphop

Kanye West oldalán rappelne a világbékéről Dennis Rodman

Yeezy újra befesthetné a haját.

Megosztva

Forrás:

Emlékeztek még arra hírre, miszerint Kanye West legszívesebben 52 lemezt készítene idén? Ha szerencsénk van, akkor ezek közé akár egy Dennis Rodman kollab is beférhet, legalábbis az egykori kosaras titkon ezt tervezgeti. A kissé képtelen sztori a múlt héten kezdődött, amikor Ye Twitteren a legnagyobb inspirációjának nevezte a csak Féregként ismert NBA legendát, akitől egy dedikált Bulls mezt kapott ajándékba.

[twitter]https://twitter.com/kanyewest/status/1016684225150345216[/twitter]
Ezután Rodman következett. Ő egy videóban udvarolta körbe a zenészt (és Kim Kardashiant), majd felvetette egy közös trekk ötletét.

[twitter]https://twitter.com/dennisrodman/status/1018162917903134720[/twitter]
„Szeretem a munkásságod, szeretem a sztílód, szeretem a feleséged, a gyermekeid pedig egyszerűen gyönyörűek. Gondolkoztam valamin. Csináljunk ketten egy közös számot – a világbékéről, a szeretet vezéreiről. Te is az vagy. Én is az vagyok. Csináljunk valami jót együtt”- szólt a felkérés, amire Kanye sokat sejtetően annyit válaszolt, idézzük:

„A kreatív embereknek szükségük van egymásra.”

Hogy ez most egy igennel felérő kijelentés, vagy netán egy újabb Kanye féle életbölcselet, az rejtély, de reméljük, összejön a dolog.

Utána pedig jöhet a közös lemez is!

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés