Kövess minket

Hiphop

Kanye West oldalán vonulhat stúdióba az NFL ügyeletes bajkeverője, Antonio Brown

Megosztva

Szokás szerint forr a levegő Antonio Brown körül az NFL-ben. A 33 éves elkapót a héten kirakták a Tampa Bay Buccaneers keretéből, mert a január másodikán lejátszott, New York Jets elleni győztes mérkőzés harmadik negyedében ledobálta magáról a felszerelését és bevonult az öltözőbe, ahonnan aztán még a meccs vége előtt, engedély nélkül távozott. Arról, hogy pontosan mi áll a meglehetősen furcsa ügy hátterében egyelőre nem beszéltek az érintettek, habár Brown az eset másnapján ledobott egy rap-számot Pit Not A Palace címmel, hogy nagyjából körvonalazza, mi-miért történt.

A track megjelenése után több híres rapper, köztük Kodak Black és Rick Ross is kiállt AB mellett, míg pénteken, a Tapped in Daily podcast adásában az egykori kosaras, Justin LaBoy, aki egyébként kimondottan jó kapcsolatot ápol Kanye Westtel, megpendítette, hogy Ye szívesen dolgozna együtt Brown-nal a közeljövőben.

„Figyelj ide, AB. Amíg nem szerződsz le egy másik csapathoz, mindenképpen zenélned kellene. Ye szívesen stúdiózna veled. Nem akármilyen cumó születne, ha ti ketten összeállnátok. Zseniális lenne” – mondta LaBoy a műsorban, majd megfogadta, mindent megtesz azért, hogy összehozza a kollabot.

Antonio Brown amúgy sem számít teljesen kezdőnek a rap-szakmában; a Pit Not A Palace előtt 2020 márciusában jelentkezett legutóbb saját zenével, ezt alább csekkolhatjátok.

(HipHopDX)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés