Kövess minket

Stílus

Kanye West politikai ámokfutása semmilyen hatással nem volt a YEEZY eladásokra

A vásárlóit egyáltalán nem érdekelte, hogy Trumpista.

Megosztva

Forrás:

Kanye West több hónapnyi Trump melletti kiállása, politikai fejtegetései, valamint elnöki találkozói után bejelentette, hogy visszavonul a politikai véleménynyilvánítástól, és inkább élete kreatív oldalára koncentrál. A visszavonuló legalább annyira a semmiből jött, mint ahogy az áprilisi Trumpot támogató coming-outja, felmerülhet tehát a kérdés, mi vette rá a 180 fokos fordulatra a rappert?

[twitter]https://twitter.com/kanyewest/status/1057382916760707072[/twitter]
Ye többször is azt hangsúlyozta politikai megnyilatkozásaiban, hogy a konzervatív véleményeket, pláne a fekete konzervatív véleményeket rendre támadások érik, pedig a fekete közösségeket sem a kollektív tudat vezérli, miért kellene minden afro-amerikainak demokratának lennie? Többen emiatt rögtön arra a következtetésre jutottak, hogy ha a szociális presszió nem jutott sehova Westnél, akkor biztosan a bankszámláján látszódtak meg a rabszolgaságot is érintő fura kijelentéseinek hatása, értsd: bedőltek az Adidas Yeezy eladások. Ennek alátámasztására a Hot 97 rádió egyik műsorvezetője, Ebro azt hozta fel, hogy a legutóbbi sneaker drop, a Yeezy Mauve 700 nem lett sold out.

Ha ez igaz, akkor erre talán már az Adidas is lépett volna, igaz a vezérigazgató, Kasper Rorsted májusban már kiállt Kanye mellett, kiemelve, hogy a Yeezy hype szempontból igazán fontos a brandnek, a bevételek másodlagosak. A Yeezy team pedig határozottan cáfol, a TMZ-nek belsős források elmondták, hogy szimplán annyi történt, hogy a mostani drop során 10x annyi cipő volt elérhető, mint korábban, és állítólag az összeladások még a korábbi sneakereikét is felülmúlta emiatt. 

A Yeezy vásárlókat tehát cseppet sem érdekelte, hogy Ye miket vakerál, a brand még mindig ugyanannyira kapós, mint korábban.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés