Kövess minket

Bulvár

Kanye West részesedést szeretne a lesifotósok róla készült képeiért kapott pénzből

Megosztva

Kanye West tudja, hogy sosem fog megszabadulni a mindig körülötte sündörgő paparazzóktól, de akkor legalább jó lenne, ha valami haszna is lenne belőlük. A milliárdos művész nemrég a Miami repülőtéren szólalkozott össze egy lesifotóssal, miután az folyamatosan követte őt, Ye felvetette, hogy mi lenne, ha a fizetése egy részét neki utalná át, ha már részben abból él, hogy őt fotózgatja az utcán.

„Jelenleg lefotózhattok anélkül, hogy fizetnetek kéne. El fogom érni, hogy ez ne így legyen. Ezt nem negatívan mondom, csak jelenleg ez nagyon egyoldalú. Követhettek minket mindenhová, ott álltok a hotelek előtt, és egy petákot sem adtok a fizetésetekből, amit a gyerekeim lefotózásából szedtek össze, ezt meg fogom változtatni” – mondta Kanye, aki kiemelte, hogy tiszteletben kéne tartaniuk a privát szféráját.

„Együtt kéne ebből az egészből profitálnunk. Ha a gyerekeimmel vagyok, és azt mondom, hogy ne fotózzál, akkor ezt tiszteletbe kéne tartanotok…csinálhatunk ebből közösen pénzt, de akkor ezt beszéljük meg.”

Ye elismerte, hogy a jelenlegi törvények szerint a lesifotósok mindent jogszerűen csinálnak, de elmondása szerint el akarja érni, hogy megváltozzanak a törvények.

El fogom érni, hogy a mi jogainkat is elismerjék. Mi is emberek vagyunk” – mondta.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés