Kövess minket

Bulvár

„Kanye West sokkal jobb” – szúrták oda Kim Kardashiannek, miközben épp randin volt

Megosztva

Kanye West fanok elég elvetemültek tudnak néha lenni, itt van például az alábbi videón látható példány, aki Kim Kardashian meghittnek induló randiját zavarta meg azzal, hogy az arcába vágta, a hamarosan ex-férje sokkal jobb a mostani pasijánál.

Yo Kim, Kanye sokkal jobb” – szúrta oda a moziteremből épp távozó reality sztárnak, aki jelenleg Pete Davidson humoristával jár. A gonosz megjegyzés után még egy extra zoomot is kapott Kim feneke, így nem csoda, hogy a virális videót sokan elég szexistának titulálták.

Kanye West amúgy az elmúlt hetekben többször megpróbálkozott felesége visszaédeskedésével, de Kim leszögezte, a válás végleges. Legutóbb például a Drake-kel közös koncertjén énekelte azt, hogy Kim térjen vissza hozzá, ez viszont nem igazán tetszhetett Vinetria nevű modell barátjőnének, akivel a Page Six információ szerint a napokban szétmentek, miután legalább november óta kavargattak. Ye tehát nem igazán találja Kim pótlását az életében, miközben a Kardashian sarj láthatóan túllépett a kapcsolatukon.

(PAPER)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés