Kövess minket

Aztaa

Kanye West szerint Rosa Parks egy beépített ember volt

Megosztva

Újabb helyről tiltották ki Ye-t, miután megosztotta érdekes gondolatait a világról. A rapper és producer a Clubhouse nevű appon fejtegette azt, hogy a feketék polgárjogi mozgalmának egyik vezéralakja, Rosa Parks egy beépített ember volt, és Martin Luther King, valamint Malcom X is gyanúsak.

Ezek az állítólagos hősök ember…csak egyetlen hős van, és őt Jézus Krisztusnak hívják. Biztosan találni fogsz valami negatívat Martin Luther Kingről, John Fitzgerald Kennedy-ről, vagy Malcolm X-ről és Rosa Parksról. Azt már eleve tudjuk, hogy Rosa Parks egy beépített ember volt” – mondta Ye, de azt nem részletezte, hogy a szegregáció ellen küzdő Parks, aki 1955-ben protest leült egy a fehéreknek fentartott buszhelyre, miként volt „beépített ember”.

Kanye ezután elmondta, hogy a média (amit persze a zsidók irányítanak szerinte) a botrányokból és a traumákból táplálkozik, ahelyett, hogy a chicagói lövöldözésekről számolnának be.

Ye ezután csavart egyet a világnézetén és előállt azzal, hogy azért nem teljesen a zsidók irányítják a világot, mivel a zsidókat a kínaiak irányítják. Kanye Clubhouse beszélgetése a rajongóival 1 órán át tartott, bárki kérdezhetett tőle, de 20 dollárt kellett befizetni. A Clubhouse az eset után letiltotta Ye profilját.

(HNHH)